Forum Discussion

Lee_M's avatar
Lee_M
Community Hero
5 months ago
Solved

TestComplete update 15.56.2.7 has stopped any browser responding (6 tested)

Hi,

 

After the TestComplete update to 15.56.2.7, I can't run any of my tests

 

I can populate the URL bar but not interact with anything in the browser window, when I record a new test it shows like name mapping doesn't exist or the browser is one object

i.e., a button press is recorded as "Aliases.browser.BrowserWindow"

 

- I have checked the engines and in 3 different browsers but no luck identifing the issue

 

I updated 2 machines at the same time - both exactly the same configurations and one machine has stopped working

 

has anybody else experienced this loss of functionality?

- TestComplete is now completely unusable for me

  • There seems to be issues with the latest version of TC which a few have mentioned on the forum.

     

    I suggest using v15.55.53.7 as that seems to be stable, which is what I'm using.

3 Replies

  • rraghvani's avatar
    rraghvani
    Champion Level 3

    There seems to be issues with the latest version of TC which a few have mentioned on the forum.

     

    I suggest using v15.55.53.7 as that seems to be stable, which is what I'm using.

  • Lee_M's avatar
    Lee_M
    Community Hero

    wish I would have known this before upgrading my production systems ğŸ˜Ÿ

  • rraghvani's avatar
    rraghvani
    Champion Level 3

    Going forward, don't upgrade straight away and do check out the forum to see if anyone else is facing issues with the latest version, which is what I do!