Ask a Question

Test Complete : Type Mismatch (Execution plan Problem)

SOLVED
JanHG
New Contributor

Test Complete : Type Mismatch (Execution plan Problem)

I'm Having an weird issue.

I recently upgraded to version Version: 15.41.9.7 x64
My normal test execution plan would run perfectly. but now quite a few of my test cases fails with a "type mismatch" exception.

 

Here is the kicker...

When I Isolate that test case, and run it in a new test execution plan. It runs perfectly fine and passes...

 

Any Idea what might cause it to fail in the old test execution plan but not with a new one?
Were there any changes made to the test execution plan? 

1 REPLY 1
Marsha_R
Community Hero

Since that's something that looks like it changed with a version change, I would contact Support directly. Here's the link:

https://support.smartbear.com/testcomplete/message/


Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: