Ask a Question

Smart Community New Message posting fields were not showing up

SOLVED
jaschong
Occasional Contributor

Smart Community New Message posting fields were not showing up

Hi, I am posting this question on behalf of my colleague.

 

He was unable to post a new message from here (SmartBear Community) due to the fields (subject, select location & body) were not shown after clicking the post new message button link. Please refer attachment.

 

He has tried with IE11, Edge as well as Chrome but none of them worked.

 

Kindly advise.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
TanyaYatskovska
Community Manager

Re: Smart Community New Message posting fields were not showing up

Hi @jaschong,

 

You need to verify the email address you used for the registration in the Community. You should get a confirmation email - please click the verification link.

 

I hope to see your participation in the community soon.

 

If you still have some issues, please send me a private message.

 

---------
Tanya Yatskovskaya
SmartBear Community and Education Manager


Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️

View solution in original post

2 REPLIES 2
Marsha_R
Community Hero

Re: Smart Community New Message posting fields were not showing up

You need to contact Support directly about this issue.  Here's the link:

https://support.smartbear.com/message/?prod=TestComplete


Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
TanyaYatskovska
Community Manager

Re: Smart Community New Message posting fields were not showing up

Hi @jaschong,

 

You need to verify the email address you used for the registration in the Community. You should get a confirmation email - please click the verification link.

 

I hope to see your participation in the community soon.

 

If you still have some issues, please send me a private message.

 

---------
Tanya Yatskovskaya
SmartBear Community and Education Manager


Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️

View solution in original post

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: