cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to get SessionCreator to work for me

jkrolczy
Frequent Contributor

Unable to get SessionCreator to work for me

Using TC\TE 14.81 version currently

 

The below will work and kick of TestExecute and execute what I have pointed it to.

 

"C:\Program Files (x86)\SmartBear\TestExecute 14\Bin\TestExecute.exe" "C:\Git.CWManagement\CWManagement\TestComplete\TC14_Version\CWProjSuite\CWProjSuite.pjs" /r /e /SilentMode /p:CWWeb /test:"Script|Group_IT_11|GroupIT11" /PrjVar:NwkENV=RC

 

I am using an ADO pipeline currently to execute Distributed Testing with TC\TE (Master to Slaves), but am trying to

configure a new pipeline to run directly to a Hyper-V, but I need SessionCreator for the needed interactive user session.


I have setup an ADO pipeline to a Hyper-V Win10 session.
ADO agent running in interactive mode w/ autologin setup 

 

I have the following commandline:

 

"C:\Program Files (x86)\SmartBear\TestComplete 14\Bin\SessionCreator.exe" RunTest /UserName:<username> /PasswordFile:"C:\TC\upw.txt" /UseActiveSession /ProjectPath:"C:\Git.CWManagement\CWManagement\TestComplete\TC14_Version\CWProjSuite\CWProjSuite.pjs" /p:CWWeb /test:"Script|Group_IT_11|GroupIT11"

 

When I add this to my ADO pipeline or run on the active logged in Hyper-V session through a cmd wnd,
it signs me out of the Win10 session and does nothing else.

 

I have /UseActiveSession added to use the current active logged in Hyper-V session.

 

What am I missing here to get this to work ?


Anyone using ADO pipelines and SessionCreator that can help assist me here ?

 

Thanks

JamesK
New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements