cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

5.4.0 soap ui the page could not be loaded

Highlighted
New Contributor

5.4.0 soap ui the page could not be loaded

Hi,

 

I am trying to get the access token using the Authorization code grant from SoapUI. I am getting the error the page could not be loaded.

 

Venkatta

6 REPLIES 6
Highlighted
Super Contributor

Re: 5.4.0 soap ui the page could not be loaded

Would you like to share the screenshot for the same?

Highlighted
New Contributor

Re: 5.4.0 soap ui the page could not be loaded

Hello,

 

Please find attached screenshot for reference. I was trying the same thing at the postman and it is working without any issues.

 

Venkatta

Highlighted
Super Contributor

Re: 5.4.0 soap ui the page could not be loaded

Could you please raise a support ticket for the same?:-

 

https://support.smartbear.com/message/?prod=ReadyAPI

Highlighted
New Contributor

Re: 5.4.0 soap ui the page could not be loaded

Hello ,

I am using 5.4 version and not sure about Ready API version

Venkatta

Highlighted
Super Contributor

Re: 5.4.0 soap ui the page could not be loaded

Select any version but inside problem description, mention your soapui version with the screenshots.

Highlighted
Visitor

Re: 5.4.0 soap ui the page could not be loaded

I'm getting this exact same error.  My screen shot would be almost identical. It only started happening after upgrading to version 5.5.0.  I kind of know what the problem is, but am not sure how to fix it.  Here are the details:

 

- SOAPUI v.5.5.0

- Client: Mac OSX Mojave

- Server: Tomcat7

- CXF REST API

- Oauth version 1.0a

A SOAPUI Oauth authorize call results in a white pop-out window with the message: The page could not be loaded.

Expected result is an HTML login dialog as returned from the given call back URL

SOAP UI Logs state:

  • com.eviware.soapui.impl.rest.actions.oauth.OAuth1Exception: com.google.api.client.http.HttpResponseException: 404 Not Found
  • <html><body>No service was found.</body></html>

Server logs are returning a 500 error:

  • Unexpected internal server exception: java.lang.IllegalArgumentException: Media type value can not be null

It seems that the SOAPUI Oauth process began setting the Media type to "null" at some point between versions 5.4.0 and 5.5.0.

 

Can the Media type be adjusted by a SOAP UI user or is it a code change?

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Top Kudoed Authors