Forum Discussion

nh512613's avatar
nh512613
Occasional Contributor
2 years ago

Running TestedApp in RunAs mode

Hi, i have a problem when running a TestedApp in RunAs mode from a substituted drive. Its working fine when i use the real adress. The drive gets substituted before the test happen on the given user, but it seems to not find the application however.

  • I think this is function as designed. When I try to launch notepad as a different user, I get the following error

    However, if I double click notepad.exe, it launches. Also, I can launch notepad, from my Windows (not using subst) folder, as a different user.

6 Replies

  • rraghvani's avatar
    rraghvani
    Champion Level 3

    I think this is function as designed. When I try to launch notepad as a different user, I get the following error

    However, if I double click notepad.exe, it launches. Also, I can launch notepad, from my Windows (not using subst) folder, as a different user.

  • rraghvani's avatar
    rraghvani
    Champion Level 3

    Can you provide a screenshot of your TestedApp settings please?

  • nh512613's avatar
    nh512613
    Occasional Contributor

    The "Command-line parameters" are working fine when starting the program regular. Also when i change the TestedApp settings with the one in the picture the program is starting fine.

  • nh512613's avatar
    nh512613
    Occasional Contributor

    Exactly thats the same behavior i get with our application. I decided to not use substituted drives and instead make a windows environment variable with the path set to our application, with this i can start in RunAs mode without any problem.