Ask a Question

visual studio test complete integration

shane_manjunath
Occasional Contributor

visual studio test complete integration

Hi,

 

I am trying to integrate visual studio 2015 with test complete 12.I was able to install the VS integration page,create a solution and add a testcomplete 12 test item and link the test items in testcomplete to be executed.I selected the preferred test runner as testcomplete and 'Run test items' as Selected below.Now when i go to Test->Windows->Text Explorer and click execute 'Run selected tests'  it does not invoke and run the testcomplete test items.Am i missing anything here?

 

I followed all the steps in this article and yet it does not run my testcomplete test items

 

https://support.smartbear.com/testcomplete/docs/working-with/integration/ms-vs/alm/run-from-vs.html

 

Regards,

Shane

7 REPLIES 7
Marsha_R
Community Hero

Re: visual studio test complete integration

Can we see a screenshot of your screen like this one?

 

TCVS.PNG


Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
shane_manjunath
Occasional Contributor

Re: visual studio test complete integration

 
Marsha_R
Community Hero

Re: visual studio test complete integration

What happens if you run it in Debug mode?


Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
shane_manjunath
Occasional Contributor

Re: visual studio test complete integration

No luck get the following error in debug mode

 

The thread 0x1d3c has exited with code 0 (0x0).
The program '[12636] vstest.executionengine.x86.exe' has exited with code 0 (0x0).

 

We were unable to automatically populate your Visual Studio Team Services accounts.
   
The following error was encountered: TF400813: Resource not available for anonymous access. Client authentication required.

Marsha_R
Community Hero

Re: visual studio test complete integration

See if this helps:

 

https://stackoverflow.com/questions/38516736/client-authentication-error-when-starting-visual-studio...


Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
shane_manjunath
Occasional Contributor

Re: visual studio test complete integration

Tried signing out of the account and signing back in after restarting visual studio but didn't help.Do I need to specify anything in the test method()?

 

Currently this is how my test method looks like(attached snapshot)

 

Marsha_R
Community Hero

Re: visual studio test complete integration

Well, if you look in the examples, the TestComplete tests are being run directly.  You should see them them under Run All on the left in your window.   I'm not sure what your test method is supposed to be doing.


Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: