Ask a Question

The red boxes no longer displaying while recording. Is there a way to turn that back on?

SOLVED
mbarbworldtrips
Occasional Contributor

The red boxes no longer displaying while recording. Is there a way to turn that back on?

My version is no longer displaying the "red box" around fields while recording tests. Is there a way to turn that back on?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
mbarbworldtrips
Occasional Contributor

Re: The red boxes no longer displaying while recording. Is there a way to turn that back on?

I have upgraded to 15.0.379 and everything is back and working normally.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Marsha_R
Community Hero

Re: The red boxes no longer displaying while recording. Is there a way to turn that back on?

What version are you using?

Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
mbarbworldtrips
Occasional Contributor

Re: The red boxes no longer displaying while recording. Is there a way to turn that back on?

14.93.312.7

mbarbworldtrips
Occasional Contributor

Re: The red boxes no longer displaying while recording. Is there a way to turn that back on?

I have upgraded to 15.0.379 and everything is back and working normally.

View solution in original post

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: