Ask a Question

CLR Bridge - Some added assemblies don't show in dotNET "object"

SOLVED
francisd84
Occasional Contributor

CLR Bridge - Some added assemblies don't show in dotNET "object"

Hi there,

 

I'm trying to figure out why I'm unable to get the assembly which I added in the CLR bridge of my TC project.

 

Long story short: I'm trying to add the Newtonsoft.Json assembly to TC in order to call some functions to convert XML to JSON and vice-versa in a straight-forward manner (our REST API works with XML and it's easier to work with JSON under Javascript)

 

I tried to add it, but the assembly doesn't show in the Code completion of dotNET "object".  I tried with all DLLs of the Json.net package (compiled with differents dotnet frameworks) without success.

 

It is not the first time I see this behavior when adding an assembly, even from the GAC. Normally, when I create my own assemblies, I have no problem.

 

Any thoughs?


Thanks!

EDIT: I workaround this problem by creating a new .NET library with wrappers of the needed routines.  But I still want to know why the json.net library isn't shown in TC when directly added.  Thanks!

1 REPLY 1
sonya_m
SmartBear Alumni (Retired)

Thank you for posting a workaround here too (creating a new .NET library with wrappers of the needed routines), this is extremely valuable for Community members who might be facing the same thing. 

 

I believe that this issue would require a deeper investigation from the support team, please contact them by this link - https://support.smartbear.com/message/?prod=TestComplete


Sonya Mihaljova
Community and Education Specialist

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: