cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

How do I get "Tags" working for my scripts?

SOLVED
Highlighted
Occasional Contributor

How do I get "Tags" working for my scripts?

Hi all, I seem to be struggling to get tags to work for my scripts.

 

I have added the tag before the sub:

testertesting_0-1596442702476.png

 

but it does not appear for me in any of the locations as seen in the documentation. https://support.smartbear.com/testcomplete/docs/scripting/tags.html?sbsearch=tags

 

e.g.

  • Does not appear when I right click on a project and hover over Run (the documentation has another context menu popping out from this with all the tags available).
  • Also does not appear when selecting a test for a particular test item on a project page.

 

If it's relevant...I do not have Keyword tests in any of my projects, but do have the plugins installed.

 

Thanks in advance for any help 🙂

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Occasional Contributor

Re: How do I get "Tags" working for my scripts?

EDIT: After perusing the release notes, I see the problem. Tags were only introduced in 14.20. https://support.smartbear.com/testcomplete/docs/general-info/version-history/features-added-to-ver-1...

 

Thanks for pointing me in the right direction Alex! 🙂

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Hi Alex,

 

Thanks for the response. I am using TC version 14.10.1042.7.

 

I have saved the project with the tags included, but still they do not show like in your screenshot. 😞

 

I will upgrade to 14.50 and see if that makes a difference.

 

Thanks!

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Community Hero

Re: How do I get "Tags" working for my scripts?

Hi,

 

Hm-m-m... Weird. Seems to work for me (TC 14.50.976):

AlexKaras_0-1596570241421.png

 

What is your version of TestComplete?

Does it help if you save the changes to the script unit? (Your screenshot has yellow change mark that is an indication of unsaved changes.)

 

 

Regards,
  /Alex [Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
================================
Highlighted
Occasional Contributor

Re: How do I get "Tags" working for my scripts?

EDIT: After perusing the release notes, I see the problem. Tags were only introduced in 14.20. https://support.smartbear.com/testcomplete/docs/general-info/version-history/features-added-to-ver-1...

 

Thanks for pointing me in the right direction Alex! 🙂

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Hi Alex,

 

Thanks for the response. I am using TC version 14.10.1042.7.

 

I have saved the project with the tags included, but still they do not show like in your screenshot. 😞

 

I will upgrade to 14.50 and see if that makes a difference.

 

Thanks!

View solution in original post

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Join TechCorner Challenge!
Want a fun and easy way to learn TestComplete? Try solving weekly TechCorner challenges and get into the Leaderboard!


Challenge Status

Compare images using the Region Checkpoint

See replies!

Converting UTC TimeDate in an Excel file

See replies!

Compare HTML table with Excel file and correct data in Excel file

Participate!

How to execute remote test and obtain results via Test Runner REST API

Participate!
Top Kudoed Authors