Ask a Question

Failed to Generate Reports

678
Regular Contributor

Failed to Generate Reports

When ever i treid to generate customized report getting below error 

 

Failed to generate a report. Make sure the property "Custom report library" is set to the folder where the report templates are stored (by default, /bin/reports).

 

Even though i tried allmost all the possible solutions provided in the community 

 

 

4 REPLIES 4
TanyaYatskovska
SmartBear Alumni (Retired)

Hi @678,

 

Have you tried specifying the full path to the folder, like C:\Program Files\SmartBear\ReadyAPI-2.6.0\bin\reports ?

Try doing this and restart ReadyAPI. If you see the same issue, I suggest that you contact our Support Team to investigate the behavior. You can get in touch with them here: https://support.smartbear.com/message/?prod=ReadyAPI

---------
Tanya Yatskovskaya
SmartBear Community and Education Manager



678
Regular Contributor

Tried full path 

i can able to get report if i user Junit,Project printable or CSV which is pr-configured reports templates 

where as if i create a custom report (TestSuites reports) than getting failed to generate reports error 

jasond
Occasional Contributor

Ditto.

It will generate a few times, then fail. restart & Itll work again.

 

Thu Nov 28 16:34:40 EST 2019: ERROR: An error occurred [Failed to generate a report. Make sure the property "Custom report library" is set to the folder where the report templates are stored (by default, <ReadyAPI installation folder>/bin/reports).], see error log for details

sonya_m
SmartBear Alumni (Retired)

Hi @jasond, please consider starting a new topic for your issue providing as many details as possible, this one is a bit outdated. 

Contacting the Support Team regarding this could be useful, as well! 


Sonya Mihaljova
Community and Education Specialist

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: