Ask a Question

Ready Api ServiceV Deploy as WAR not working

SOLVED
HanTest
Occasional Contributor

Ready Api ServiceV Deploy as WAR not working

When I create a simple mockservice using SoapUI 5.1.3 and deploy this using War on Tomcat9 everything works fine.

 

Using that same project in Ready API 1.5.0 and deploying the ServiceV as a War on Tomcat9 gives me:

 

HTTP Status 500 - Error instantiating servlet class com.eviware.soapui.mockaswar.MockAsWarServlet

 

type Exception report
message Error instantiating servlet class com.eviware.soapui.mockaswar.MockAsWarServlet
description The server encountered an internal error that prevented it from fulfilling this request.
exception
javax.servlet.ServletException: Error instantiating servlet class com.eviware.soapui.mockaswar.MockAsWarServlet
org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:506)
org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:79)
org.apache.catalina.valves.AbstractAccessLogValve.invoke(AbstractAccessLogValve.java:616)
org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:361)
org.apache.coyote.http11.Http11Processor.service(Http11Processor.java:1080)
org.apache.coyote.AbstractProcessorLight.process(AbstractProcessorLight.java:75)
org.apache.coyote.AbstractProtocol$ConnectionHandler.process(AbstractProtocol.java:757)
org.apache.tomcat.util.net.NioEndpoint$SocketProcessor.run(NioEndpoint.java:1515)
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
org.apache.tomcat.util.threads.TaskThread$WrappingRunnable.run(TaskThread.java:61)
java.lang.Thread.run(Unknown Source)

 

I've tried all kinds of settings but can't get it get to work. 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
TanyaYatskovska
Community Manager

Re: Ready Api ServiceV Deploy as WAR not working

Hi Hantest,

 

Could you please check if you get the same error in our latest Ready! API maintenance build? You can download it here: https://support.smartbear.com/downloads/readyapi/nightly-builds/

 

 

---------
Tanya Yatskovskaya
SmartBear Community and Education Manager


Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️

View solution in original post

1 REPLY 1
TanyaYatskovska
Community Manager

Re: Ready Api ServiceV Deploy as WAR not working

Hi Hantest,

 

Could you please check if you get the same error in our latest Ready! API maintenance build? You can download it here: https://support.smartbear.com/downloads/readyapi/nightly-builds/

 

 

---------
Tanya Yatskovskaya
SmartBear Community and Education Manager


Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️

View solution in original post

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: