Ask a Question

Issue with Raw response in readyAPI 1.9.0 when response is blank

SOLVED
testhrishi
Frequent Contributor

Issue with Raw response in readyAPI 1.9.0 when response is blank

I observed there is issue with raw response when response is blank with new version of readyAPI

The tests had assertion for status code of 204; now fails as it complains about the content-length being null.

It works in ready API 1.8.0

To get me going is there a install for 1.8.0 I can revert back to quickly?

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
nmrao
Community Hero

Re: Issue with Raw response in readyAPI 1.9.0 when response is blank

 

 

  • By the way, I belive that, multiple version of ReadyAPI can exists on a computer, so you not have uninstall older version when you get a new version.


Regards,
Rao.

View solution in original post

3 REPLIES 3
nmrao
Community Hero

Re: Issue with Raw response in readyAPI 1.9.0 when response is blank

 

 

  • By the way, I belive that, multiple version of ReadyAPI can exists on a computer, so you not have uninstall older version when you get a new version.


Regards,
Rao.

View solution in original post

testhrishi
Frequent Contributor

Re: Issue with Raw response in readyAPI 1.9.0 when response is blank

Awesome thank you. I could not find this link on the site.

I do have older version however it wasn't 1.8.0 which I have locally but not on other shared machine.

Wanted to get regression running on same to avoid any other discrepancies

Thank you for the help

 

testhrishi
Frequent Contributor

Re: Issue with Raw response in readyAPI 1.9.0 when response is blank

Just reverted back to older version and things are good.

So general rule is never take new version until its all baked in for few months.

Everytime so far I have done that it cased issues to my tests

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: