Ask a Question

Application runs, but AQTime doesn't show results

michael_lusser
Not applicable

Application runs, but AQTime doesn't show results

Hello,



I'm using AQTime Pro 7 to do coverage profiling of our good old MFC application. I only need the coverage information for testing purpose to find out what is covered by what test case.



The software consists of several components (most in C++, but some in C# under .NET 4.0).



Test coverage analysis is run from AQTime under Windows 7/64 Bit. The application itself is 32Bit for the native code.



Everything looks fine. The application starts up, I can work with it and quit the application. The event view in AQTime Pro shows loading/unloading of modules, some exceptions, some debug strings, etc.



But after quiting the application no results are gathered by AQTime and I don't find out why. I tried with different applications. There are some, where I get results. In the event view there is the only difference of a line



(-) User breakpoint is at address 0x77D7E695 (module C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll)



I have attached the whole event log.



Can you help me?



Best regards,

Michael























3 REPLIES 3
TanyaYatskovska
SmartBear Alumni (Retired)


Hi Michael,


 


Please go though the AQtime Troubleshooter - it contains a special branch for a situation similar to yours. To get into it, select the following answers one by one:


1. I am profiling a Windows application / Service / DLL


2. The profiling results are not generated


 

---------
Tanya Yatskovskaya
SmartBear Community and Education Manager



Hi,
I am using AQ Time to generate a light code coverage report for the modules I have added. I'm profiling dlls and I have added the host application to load these dlls.

When I start my aqt project, it starts the application nd profiling happens. But when the profiling ends or when the application is closed, results are not getting generated. 

If I manually click the "Get Results" button then the results are populated in the report panel.

But my understanding is when profiling, results are generated when the host application exits. Please help.

Thanks in advance!!!

AlexKaras
Community Hero

For those who will find this question by Abe:

-- the problem was solved and description is here: https://community.smartbear.com/t5/AQtime/Aqtime-is-not-generating-results-when-the-host-application...

Regards,
  /Alex [Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
================================
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: