cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ReadyAPI is not running , When I'm trying to run with Testsuite Tags

SOLVED
Highlighted
Contributor

ReadyAPI is not running , When I'm trying to run with Testsuite Tags

I've marked couple of TestSuites as Sanity and I tried to run it in Jenkins by using below shell command

"/ReadyAPI-2.8.2/bin/testrunner.sh" -r -a -j -J -f${WORKSPACE} -g "-RProject Report" -FXML -EQ "-TTestSuite Sanity" ${WORKSPACE}

but readAPI is not running with below exceptions 

12:32:47 12:32:47,540 ERROR [SoapUIProTestCaseRunner] java.lang.Exception: An unexpected error occurred when evaluating the expression [Sanity]
12:32:47 12:32:47,540 ERROR [SoapUI] An error occurred [An unexpected error occurred when evaluating the expression [Sanity]], see error log for details
12:32:47 12:32:47,541 ERROR [errorlog] java.lang.Exception: An unexpected error occurred when evaluating the expression [Sanity]
12:32:47 java.lang.Exception: An unexpected error occurred when evaluating the expression [Sanity]
12:32:47 	at com.eviware.soapui.support.TagEvaluator.intEvaluate(TagEvaluator.java:185) ~[ready-api-soapui-3.0.0.jar:?]
12:32:47 	at com.eviware.soapui.support.TagEvaluator.areTagsMatches(TagEvaluator.java:159) ~[ready-api-soapui-3.0.0.jar:?]
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.SoapUITestCaseRunner.runRunner(SoapUITestCaseRunner.java:413) ~[ready-api-runners-3.0.0.jar:?]
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.pro.SoapUIProTestCaseRunner.runRunner(SoapUIProTestCaseRunner.java:113) ~[ready-api-runners-3.0.0.jar:?]
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.AbstractSoapUIRunner.run(AbstractSoapUIRunner.java:300) ~[ready-api-runners-3.0.0.jar:?]
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.AbstractSoapUIRunner.runFromCommandLine(AbstractSoapUIRunner.java:181) [ready-api-runners-3.0.0.jar:?]
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.pro.SoapUIProTestCaseRunner.init(SoapUIProTestCaseRunner.java:90) [ready-api-runners-3.0.0.jar:?]
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.pro.SoapUIProTestCaseRunner.main(SoapUIProTestCaseRunner.java:86) [ready-api-runners-3.0.0.jar:?]
12:32:47 java.lang.Exception: An unexpected error occurred when evaluating the expression [Sanity]
12:32:47 	at com.eviware.soapui.support.TagEvaluator.intEvaluate(TagEvaluator.java:185)
12:32:47 	at com.eviware.soapui.support.TagEvaluator.areTagsMatches(TagEvaluator.java:159)
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.SoapUITestCaseRunner.runRunner(SoapUITestCaseRunner.java:413)
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.pro.SoapUIProTestCaseRunner.runRunner(SoapUIProTestCaseRunner.java:113)
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.AbstractSoapUIRunner.run(AbstractSoapUIRunner.java:300)
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.AbstractSoapUIRunner.runFromCommandLine(AbstractSoapUIRunner.java:181)
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.pro.SoapUIProTestCaseRunner.init(SoapUIProTestCaseRunner.java:90)
12:32:47 	at com.smartbear.ready.cmd.runner.pro.SoapUIProTestCaseRunner.main(SoapUIProTestCaseRunner.java:86)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Manager

Re: ReadyAPI is not running , When I'm trying to run with Testsuite Tags

Hi @arunbharath , the first thing that caught my attention is the fact that you are using an old version of ReadyAPI, please update the product and see if this helps.  

 

Another thing is we need to make sure that you are assigning the tags correctly. Please take a look at this help article. Are you setting your test suite tags up in the same exact manner? 

 

If none of the suggestions work, I’d recommend that you contact support, so that they could take a closer look at your issue.  

 

Please keep us informed about your progress. Thank you. 


Sonya Mihaljova
Community and Education Specialist

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Community Manager

Re: ReadyAPI is not running , When I'm trying to run with Testsuite Tags

Hi @arunbharath , the first thing that caught my attention is the fact that you are using an old version of ReadyAPI, please update the product and see if this helps.  

 

Another thing is we need to make sure that you are assigning the tags correctly. Please take a look at this help article. Are you setting your test suite tags up in the same exact manner? 

 

If none of the suggestions work, I’d recommend that you contact support, so that they could take a closer look at your issue.  

 

Please keep us informed about your progress. Thank you. 


Sonya Mihaljova
Community and Education Specialist

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️

View solution in original post

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Top Kudoed Authors