Ask a Question

Rich Text features not working in the replies

0 Kudos

Rich Text features not working in the replies

The following features of Rich Text features do not appear after posting the response.

 

List

code snippets

 

Any idea?

6 Comments
TanyaYatskovska
Community Manager

Hi Rao,

I don't observe any issues with the text of replies. Are the corresponding buttons (for samples and lists) disabled or invisible in the editor?

 

nmrao
Community Hero

The reponse appear good when some one uses list type or code snippet while composing reply using Rich Text. However, the formatting is lost.

 

For eg: Am using a list to describe the problem:

  1. List Type
  2. Code Snippet.

And it would not show as list, that was the observation.

TanyaYatskovska
Community Manager

Rao, can you post here (or send me via PM) a sample reply where it can be seen?

 

Thanks.

nmrao
Community Hero

Please find the screen shot of my previous response how it used be shown to the user before posting and you see how it is displaying after.

Selection_207.png

nmrao
Community Hero

As i mentioned, the image could not be seen in the reply, so I will snd you, Tanya.

TanyaYatskovska
Community Manager
Status changed to: Implemented

it was fixed

Announcements
Welcome to the Improve the Community Experience board!

We are inviting you to make the SmartBear Community even better together. Want to see a new feature implemented in the Community? Let us know by voting up an existing feature request or creating a new one if you didn’t find what you wanted. Ideas with the highest rating have great chances of being implemented inside the SmartBear Community!

Check out the Create a Feature Request guide for more information.
New Here?
Join us and watch the welcome video:
Labels