Forum Discussion

kiwi23's avatar
kiwi23
Occasional Contributor
3 years ago

While trying to load the WSDL path, I get "No interfaces found in [<wsdl path>]"

While trying to load the WSDL path, I get "No interfaces found in [<wsdl path>]"

 

 

  • Hey kiwi23,

    To be clear, are you generating this "No interfaces found in [<wsdl path>]" warning when attempting to load in a wsdl to create a new SOAP project?

    If "yes" it would appear you have a missing component in your wsdl and ReadyAPI cant build the services correctly without this info.

    Where did you get the wsdl from....? If i were you id go back to whoever gave me the wsdl and say there's some "mandatory" fields missing from the wsdl and explain why. Theres only a couple of required tags in a wsdl so it should be pretty straight forward to fix

    Ta

    Rich

2 Replies

  • richie's avatar
    richie
    Community Hero
    Hey kiwi23,

    To be clear, are you generating this "No interfaces found in [<wsdl path>]" warning when attempting to load in a wsdl to create a new SOAP project?

    If "yes" it would appear you have a missing component in your wsdl and ReadyAPI cant build the services correctly without this info.

    Where did you get the wsdl from....? If i were you id go back to whoever gave me the wsdl and say there's some "mandatory" fields missing from the wsdl and explain why. Theres only a couple of required tags in a wsdl so it should be pretty straight forward to fix

    Ta

    Rich
    • kiwi23's avatar
      kiwi23
      Occasional Contributor

      Thank you Richie

      Yes you are correct, checked the components and found the wsdl:binding got some data missing

      fixed and it works fine