Ask a Question

objects are not found after source control was done

Yasmeen_Wagih
Occasional Contributor

objects are not found after source control was done

Hi ,

I'm working with my colleague in the same project in test complete and we are using the SVN for source control , the issue is that after updating  the keyword tests done by my side with her project the tests are  no longer running  although it was running successfully with me before merging our work

 

Here is the error message I got :

.Error message.PNG

1 REPLY 1
Marsha_R
Community Hero

Re: objects are not found after source control was done

It sounds like there is some difference between the two name mapping files that were in use.

 

I suggest taking the two files from before the last commit and using the TestComplete name mapping merge to make one file.  Then you can test that file with both your tests before you commit it to source control.

https://support.smartbear.com/testcomplete/docs/testing-with/object-identification/name-mapping/how-...

Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: