Ask a Question

Silverlight support

QA-Joseph
Occasional Contributor

Silverlight support

Greetings,



My attempt at setting up Silverlight in TC 7.50 failed. I am unable to replicate the object tree found within Help; "Testcomplete Silverlight Applications with TestComplete". My settings include:



- Open Applications Properties

 > UI Automation

    ATL*:

    MicrosoftSilverlight

    MozillaWindowClass



- Extensions Installed

 > .NET Open Application Support

 > UI Automation Support Plug-in



I have apparently missed something.  Thanks in advance for your help.



Best regards,



Joseph
2 REPLIES 2
AlexanderM
Staff

RE: Silverlight support

Hello Joseph,




In additional to the help topic you specified, I recommend that you go through the "Preparing Silverlight Applications for Testing" help topic. If this doesn't help, could you please send us a simple application (not the one you are testing) demonstrating the problem via our Contact Support Form (http://www.automatedqa.com/support/message/)?




BTW, the latest version of TestComplete is version 7.51.




-----

Alexander
Customer Care Manager
QA-Joseph
Occasional Contributor

RE: Silverlight support

Hello Alex,



Thanks for the reply.  Tech Support established my issue was a "user setup error".



1. Select the "Open Applications | Process Filter" node and choose the "Use all processes" item from the "Process filter mode" drop-down list.

2. Remove the "*" and "MicrosoftSilverlight" items from the "Open Applications | MSAA" node.

3. Remove mapped objects from the Name Mapping scheme.

4. Save the project.



Best regards,



Joseph
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: