Ask a Question

Name Mapping is unable to find Child Objects

sdash58
Occasional Visitor

Name Mapping is unable to find Child Objects

I had to make another project for the same application because I wanted to link it to another repository. On the old project, it had all of the Name Mapping done with all of the Parent/Child objects. I merged the old Name Mapping file with the new Name Mapping file and it seemed to transfer most of the objects. However, it is not showing the child objects. I am also unable to map the child objects, when I try to manually map child objects it is blank. I'm doing mostly KeyWord tests. Is there some setting I need to change? I am using Test Complete Ver 14.8.627.

 

sdash58_0-1665171839428.png

 

1 REPLY 1
Marsha_R
Community Hero

Rather than merging, I would try making a copy of the first Name Mapping and adding that one to the new project.  Does that show the children?


Marsha_R
[Community Hero]
____
[Community Heroes] are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Posts made by [Community Heroes]
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
The [Community Hero] signature is used with permission by SmartBear Software.
https://community.smartbear.com/t5/custom/page/page-id/hall-of-fame
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: