Ask a Question

Command line /run not working

pgs
Not applicable

Command line /run not working

I'm trying to execute the following command line:



start /wait "C:\Program Files (x86)\SmartBear\TestComplete 10\Bin\TestComplete.exe" "C:\Users\pgs\Documents\TestComplete 10 Projects\CreateUserLayer\CreateUserLayer.pjs" /project:CreateUserLayer /test:"KeywordTests|CreateUserlayer",  /run /exit





But it doesn't run the project after loading.  I have to manually do it.  What am I doing wrong?



I tried to attach a .jpg screenshot to this but it failed and I had to re-do the thread.  Suffice it to say that the name of the project is "CreateUserLayer" and the Keywordtests name is also "CreateUserlayer"





Thanks in advance,

Paul
1 REPLY 1
tristaanogre
Community Hero

RE: Command line /run not working

Remove the comma before the /run.  Comma is not necessary and is probably preventing the application from actually executing the "run" command.

Robert Martin
[Hall of Fame]
Please consider giving a Kudo if I write good stuff
----

Why automate?  I do automated testing because there's only so much a human being can do and remain healthy.  Sleep is a requirement.  So, while people sleep, automation that I create does what I've described above in order to make sure that nothing gets past the final defense of the testing group.
I love good food, good books, good friends, and good fun.

Mysterious Gremlin Master
Vegas Thrill Rider
Extensions available
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: