cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Script Error on Log.CreateNewAttributes in Beta 2

Highlighted
New Contributor

Script Error on Log.CreateNewAttributes in Beta 2

I have run into a script error trying to run some tests in the TC Beta 2. I don't think there are any syntax issues with the code but it will not execute. Can anyone offer any suggestions?




Dim Attr

Set Attr = Log.CreateNewAttributes

Attr.Bold = True

Log.Message "Begin Test", "", pmNormal, Attr


.Message "Begin Test", "", pmNormal, Attr


Attr Attr = .CreateNewAttributesAttr.Bold =
3 REPLIES 3
Highlighted
New Contributor

RE: Script Error on Log.CreateNewAttributes in Beta 2

Ok so to get past this error I had to put the code inside of any Sub routine that uses it. Before we set it after our USEUNITS and before the Main Sub Routine and it would work for any subroutine in the script. Was this change intentional?
Highlighted
New Contributor

RE: Script Error on Log.CreateNewAttributes in Beta 2

Oh and the code was (I'm not sure what happened in the first post):

 

Dim Attr

Set Attr = Log.CreateNewAttributes

Attr.Bold = True

Log.Message "Begin Test", "", pmNormal, Attr


Highlighted
Staff

RE: Script Error on Log.CreateNewAttributes in Beta 2

Hi Brian,



We've reproduced this behavior. I've registered it in our issue-tracking DB.
------
Yuri
TestComplete Customer Care Engineer

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️
New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Top Kudoed Authors