cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Object Properties Error - On a New Build

SOLVED
Highlighted
Visitor

Object Properties Error - On a New Build

Hello guys, 

 

Each time we get a new build the earlier recorded script that was working fine on the previous build Errors out on the new one, constantly saying on each variable click, that the "Object is not found" especially with part of the URL changing.

 

How do I get the object properties errors to go away.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Hero

Re: Object Properties Error - On a New Build

Here's a way to fix them.  I didn't check the learning course, so apologies if it's the same video.

 

https://support.smartbear.com/screencasts/testcomplete/wildcard-dynamic-property-in-testcomplete/

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Community Manager

Re: Object Properties Error - On a New Build

Any advice for this one? @BenoitB @Marsha_R @Reshail 

 

Just in case, here's a learning course explaining where the Object not found errors might be coming from and how to handle them.


Sonya Mihaljova
Community and Education Specialist

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️
Highlighted
Community Hero

Re: Object Properties Error - On a New Build

Here's a way to fix them.  I didn't check the learning course, so apologies if it's the same video.

 

https://support.smartbear.com/screencasts/testcomplete/wildcard-dynamic-property-in-testcomplete/

View solution in original post

Highlighted
Community Manager

Re: Object Properties Error - On a New Build

Marsha, thank you. I believe yours is much more specific.


Sonya Mihaljova
Community and Education Specialist

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️
New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Top Kudoed Authors