cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to find the object that matches the [object] item. when running an application in RunAs mode

SOLVED
Contributor

Re: Unable to find the object that matches the [object] item. when running an application in RunAs m

Thanks for your information

 

Why do you think that it's only a problem in RunAs mode? TC never has a problem finding the object in normal Run mode

Community Leader

Re: Unable to find the object that matches the [object] item. when running an application in RunAs m

I can't tell without seeing the code

I am thinking the Delphi code is checking to see if you are logged in as admin or not and firing up the popup differently in each case.

 

It is easy to figure out once you see the code why it is behaving that way

 

Cheers

Lino

Highlighted
Contributor

Re: Unable to find the object that matches the [object] item. when running an application in RunAs m

I've managed to run it through TestExecute OK using command line, so it only seems to be a problem with TC

 

I'll speak to one of our developers to review the application's code

 

Thanks

Community Manager

Re: Unable to find the object that matches the [object] item. when running an application in RunAs m

Hi @awhawh,

 

Were you able to resolve the issue? Please share the solution with us.

---------
Tanya Gorbunova
SmartBear Community Manager

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others.↓↓↓↓↓
Contributor

Re: Unable to find the object that matches the [object] item. when running an application in RunAs m

Hi,

 

Initially it worked when running the test through TestExecute from command line. I decided to launch TestComplete.exe directly from the application bin directory. This also worked.

 

The problem was running TestComplete from the desktop icon that was created during the installation process

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Top Kudoed Authors