cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to find object keeps happening when running a test

SOLVED
Highlighted
Occasional Contributor

Unable to find object keeps happening when running a test

I've recorded a keyword test, tabbing between fields and then filling in info as I go.  When I run the test, I keep getting an object not found error.  I've even tried clicking each field instead of tabbing when recording the test but I get the same result when I run it.

It seems to lose the parent object of TextEdit each time.  Is there a work around for this?

I've attached screenshots of the error and the field setup.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Hero

Re: Unable to find object keeps happening when running a test

Is that TextEdit parent always TextEdit4?  The number makes me suspicious that the object name changes each time it's launched.

 

If so, you'll want to look at using a wildcard for referencing it (object identification section in here).

https://support.smartbear.com/testcomplete/docs/reference/misc/using-wildcards.html

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Community Hero

Re: Unable to find object keeps happening when running a test

Is that TextEdit parent always TextEdit4?  The number makes me suspicious that the object name changes each time it's launched.

 

If so, you'll want to look at using a wildcard for referencing it (object identification section in here).

https://support.smartbear.com/testcomplete/docs/reference/misc/using-wildcards.html

View solution in original post

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Top Kudoed Authors