Ask a Question

API shows Unpublished even though it is Published

SOLVED
inauro
Occasional Contributor

API shows Unpublished even though it is Published

Hi, 

 

I have published version 0.1 of my API and it says published and it is read-only. But in the main screen, which lists all the APIs, it still shows it is Unpublished. Why is it so?

 

PS: I have attached the screenshots for reference. If it helps, I'm on Enterprise Trial Plan.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
HKosova
Moderator

Re: API shows Unpublished even though it is Published

The issue should be fixed now.


Helen Kosova
SmartBear Documentation Team Lead
________________________
Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️

View solution in original post

2 REPLIES 2
HKosova
Moderator

Re: API shows Unpublished even though it is Published

Hi @inauro, thanks for the bug report.

I see you have a support ticket opened for this issue. You'll receive a notification when the issue is resolved.


Helen Kosova
SmartBear Documentation Team Lead
________________________
Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️
HKosova
Moderator

Re: API shows Unpublished even though it is Published

The issue should be fixed now.


Helen Kosova
SmartBear Documentation Team Lead
________________________
Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️

View solution in original post

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: