cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Swagger Editor throwing 500 for client generation

gargi-v
Frequent Visitor

Swagger Editor throwing 500 for client generation

OS: Windows

Browser: Chrome

Method of installation: npm as well as browser version https://editor.swagger.io/

 

Swagger Editor throws 500 for client generation for custom yamls as well as their own default Petstore yaml

 

YAML I used :

1) Petsore Yaml

2)

swagger: '2.0'
info:
title: windchill-parts-sysapi
description: This API will expose the functionality to pull the parts information from Windchill
version: v1
host: blahblah.com
basePath: /blah
schemes:

  • https
    x-amf-baseUriParameters:
    loadbalancer:
    enum:
    • api
      paths:
      /change:
      post:
      parameters:
      • x-amf-mediaType: application/json
        in: body
        name: generated
        schema:
        example:
        changeDetails:
        common:
        messageID: '1234567890'
        targetSystem: EBUPLM_NOUNNAME
        startDateTimeInMS: '1546281000000'
        responses:
        '200':
        description: Success
        x-amf-mediaType: application/json
        schema:
        example:
        changeDetailsResponse:
        nounNames:
        - itemName: 'ARRANGEMENT,EXHAUST GAS RECIRCULATION'
        imsName: 'ARRANGEMENT,EXH GAS RCN'
        shortName: 'ARG,RCN'
        status: A
        statusCode: 'N'
        allowableIDType: '27'
        objectNumber: '0000000463'
        modifier1: ARRANGEMENT
        modifier2: EXHAUST
        modifier3: GAS
        modifier4: RECIRCULATION
        modifier5: ''
        sourceControlledIDType: ''
        eswItemName: 'No'
        safetyParts: 'No'
        - itemName: ACCUMULATOR
        imsName: ACCUMULATOR
        shortName: ACM
        status: A
        statusCode: R
        allowableIDType: '10,17,15,16,11'
        objectNumber: '0000000500'
        modifier1: ACCUMULATOR
        modifier2: ''
        modifier3: ''
        modifier4: ''
        modifier5: ''
        sourceControlledIDType: '15-1,17'
        eswItemName: 'No'
        safetyParts: 'No'
        - itemName: 'CALIBRATION,ELECTRONIC ENGINEERING'
        imsName: 'CALIBRATION,ETR EGR'
        shortName: 'CAL,EGR'
        status: I
        statusCode: 'N'
        allowableIDType: '17'
        objectNumber: '0000001171'
        modifier1: CALIBRATION
        modifier2: ELECTRONIC
        modifier3: ENGINEERING
        modifier4: ''
        modifier5: ''
        sourceControlledIDType: ''
        eswItemName: 'No'
        safetyParts: 'No'
        status: success
        message: The data has been fetched successfully
        nounNameCount: 3
        /heartbeat:
        get:
        responses:
        '200':
        description: ''
        x-amf-mediaType: application/json
        schema:
        example:
        applicationName: some-application
        region: DEV
        status: RUNNING

 

On Swagger Editor, I see 500 in the networks tab, although a zip file is downloaded, it is empty

 

Steps to reproduce the behavior: Go to 'https://editor.swagger.io/'

Click on '.Generate Client -> csharp OR java'

See Networks tab -> 500, Try to open downloaded zip -> Says it is not a valid zip

 

Expected a zip with client code in selected language to be downloaded. 

It was working perfectly fine about 15 days ago..Any thoughts about what can be done to fix this?
All help appreciated, Thanks in advance!

swagger-err2.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags (1)
New Here?
Join us and watch the welcome video:
Top Kudoed Authors