cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

The xml genration is wrong for the blank fields (soapui pro 2.5.1)

Highlighted
Occasional Contributor

The xml genration is wrong for the blank fields (soapui pro 2.5.1)

Hi I am just genarting teh request from Wsdl in soap ui pro 2.5.1
the problem is once you get the XML request without options in the test suit and you click on the form of that XML and suppose you keep one filed blank. for every black filed it places the default code as nilleble property.And you can not send the request over HTTP as there is blank filed every time it will expect a value .though its not mandetory field .

Can you help me urgently on this i am pasting the XML for your refrence.


 

 
     
       
            admin
            admin
       

       
           
            [/font:2klpg482]             
           

            ?
       

     

 


See the internal parties XML it is putting nil=ture for every optional and blank element. which should not happen.

Can you give me the solution for this .

Thanks and regards,
prasad
3 REPLIES 3
Highlighted

Re: The xml genration is wrong for the blank fields (soapui pro 2.5.1)

Hi prasad,

can you please show/attach the WSDL/Schema for this so I can have a look at the details?

regards!

/Ole
eviware.com


 Join the virtual SmartBear Connect user conference on April 27-28! Get your free virtual ticket today!
Highlighted
Occasional Contributor

Re: The xml genration is wrong for the blank fields (soapui pro 2.5.1)

this problem is stil there in 3.0 also
Highlighted

Re: The xml genration is wrong for the blank fields (soapui pro 2.5.1)

Hi!

I still need the WSDL/Schema, can't debug/fix without them, sorry.. You can mail them to support@eviware.com if you prefer!

regards,

/Ole
eviware.com


 Join the virtual SmartBear Connect user conference on April 27-28! Get your free virtual ticket today!