cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tags not working via cmd line after updating to readyAPI 2.6.0

SOLVED
Occasional Contributor

Tags not working via cmd line after updating to readyAPI 2.6.0

Dear Team,

 

We are facing issue with our project after updating to ReadyAPI 2.6.0 we are getting below error:

"16:38:15,683 WARN [SoapUIProTestCaseRunner] There are no suites with the specified tags."

 

Same project is working in readyAPI 2.5.0 and GUI is working on both version.

 

Can you please check and let me know what I'm missing.

 

cmd used for 2.5.0 :

<path_of_testrunner> <path_of_project_xml> -R"JUnit-Style HTML Report" -f"<path_for_report> -T"TestSuite <Tagname>"

 

cmd used for 2.6.0:

<path_of_testrunner> <path_of_project_xml> -R"JUnit-Style HTML Report" -f"<path_for_report> "-TTestSuite <Tagname>"

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Occasional Contributor

Re: Tags not working via cmd line after updating to readyAPI 2.6.0

Hello,

Yes you have two option.

1) Go back to previous readyAPI which you were using (which we did to avoid any new issue).

2) Download maintenance build of ReadyAPI 2.6.0

( https://support.smartbear.com/downloads/readyapi/maintenance)

 

Hope that help.

 

Thanks,

Vijayk1

4 REPLIES 4
Community Manager

Re: Tags not working via cmd line after updating to readyAPI 2.6.0

Hi @vijayk1,

 

It sounds like an issue in the latest ReadyAPI version. I suggest that you contact our Support team to investigate the behavior in detail:

http://support.smartbear.com/message/?prod=ReadyAPI

---------
Tanya Gorbunova
SmartBear Community Manager

Join the September Hub-bub to show off, learn and win
Occasional Contributor

Re: Tags not working via cmd line after updating to readyAPI 2.6.0

Hi vijayk1

 

Did you found out a solution?

I'm facing the same problem - we upgraded from ReadyAPI 2.4 (where tags worked) - and now, in ReadyAPI 2.6, tags are not working Smiley Sad

 

Best regards

magi-i-luften

 

Occasional Contributor

Re: Tags not working via cmd line after updating to readyAPI 2.6.0

Hello,

Yes you have two option.

1) Go back to previous readyAPI which you were using (which we did to avoid any new issue).

2) Download maintenance build of ReadyAPI 2.6.0

( https://support.smartbear.com/downloads/readyapi/maintenance)

 

Hope that help.

 

Thanks,

Vijayk1

Occasional Contributor

Re: Tags not working via cmd line after updating to readyAPI 2.6.0

Hi Vijayk1

Thank you for your help - sorry I didn't answer you before.

I succeeded in executing - after installing the maintenance build of 2.6.0 (I was not aware of the maintenance build, so thank you for pointing me in that direction)

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Join the exciting event
SeptemberHubBub
Top Kudoed Authors
Join the September Hub-bub to show off, learn and win