cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

the logs generated by testrunner.sh are missing REST Request body content

New Contributor

the logs generated by testrunner.sh are missing REST Request body content

Hello,

 

I'm using SoapUI 5.2.1. 

I used testrunner.bat on Windows to test some REST API and I can get test logs on each request.

The command is like: testrunner.bat  -sTestsuit_name -cTestcase_name -r -a -f"c:\Report_path" "c:\soapui_project_file.xml"

Everything works fine, and the logs contain the full request and response information.

 

But when I'm executing the same soapUI project on Linux Server with testrunner.sh, I found the logs are missing the body content in the request.

 

Dose anybody see the same issue before?

 

 

Example:

---------------- Request ---------------------------
AccountId: [eniewei]
Host: [example.net:8070]
Content-Length: [900]
Accept-Encoding: [gzip,deflate]
User-Agent: [Apache-HttpClient/4.1.1 (java 1.5)]
SeatId: [enieweiA001]
Connection: [Keep-Alive]
Content-Type: [application/json]

POST http://example.net:8070/api/v1/6148860001 HTTP/1.1
Accept-Encoding: gzip,deflate
AccountId: eniewei
SeatId: enieweiA001
Content-Type: application/json
Content-Length: 900
Host: nasdev30.lab.af.qwest.net:8070
Connection: Keep-Alive
User-Agent: Apache-HttpClient/4.1.1 (java 1.5)

// -- note: below parts are missing in the linux logs ----//

{
"accountId": "eniewei",
"accountType": "Platform",
"phoneNumber": "6148860001",
"provisioned": "On"

}

 

3 REPLIES 3
Community Hero

Re: the logs generated by testrunner.sh are missing REST Request body content

Moving this to SoapUI OS forum.



Regards,
Rao.
Community Hero

Re: the logs generated by testrunner.sh are missing REST Request body content

Tried on soapui 5.2.0 on linux and see the request as well in the raw request. Are you sure that it is happening on only linux 5.2.1?


Regards,
Rao.
New Contributor

Re: the logs generated by testrunner.sh are missing REST Request body content

<p>No, I only tried version 5.2.1. I'll try 5.2.0 to see if it has the same issue.</p>
<p>if u have 5.2.1, can u try it too?</p>
<p>thanks a lot!</p>
New Here?
Join us and watch the welcome video:
SeptemberNews
Join the exciting event
SeptemberHubBub
Top Kudoed Authors
Join the September Hub-bub to show off, learn and win