cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

soap ui not open in windows 10

mahammad
Visitor

soap ui not open in windows 10

i  had install SOAPUI  and its never open always open the load screen and never change and mouse keep buffering when i hover with it on the load screen , i have tried to run from cmd to see the log file and this what the response : 

 

Configuring log4j from [C:\Program Files\SmartBear\SoapUI-5.5.0\bin\soapui-log4j.xml]
log4j:ERROR setFile(null,true) call failed.
java.io.FileNotFoundException: global-groovy.log (Access is denied)
at java.io.FileOutputStream.open0(Native Method)
at java.io.FileOutputStream.open(Unknown Source)
at java.io.FileOutputStream.<init>(Unknown Source)
at java.io.FileOutputStream.<init>(Unknown Source)
at org.apache.log4j.FileAppender.setFile(FileAppender.java:289)
at org.apache.log4j.FileAppender.activateOptions(FileAppender.java:163)
at org.apache.log4j.config.PropertySetter.activate(PropertySetter.java:256)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.parseAppender(DOMConfigurator.java:220)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.findAppenderByName(DOMConfigurator.java:150)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.findAppenderByReference(DOMConfigurator.java:163)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.parseChildrenOfLoggerElement(DOMConfigurator.java:425)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.parseCategory(DOMConfigurator.java:345)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.parse(DOMConfigurator.java:827)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.doConfigure(DOMConfigurator.java:712)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.doConfigure(DOMConfigurator.java:604)
at org.apache.log4j.xml.XMLWatchdog.doOnChange(DOMConfigurator.java:861)
at org.apache.log4j.helpers.FileWatchdog.checkAndConfigure(FileWatchdog.java:88)
at org.apache.log4j.helpers.FileWatchdog.<init>(FileWatchdog.java:57)
at org.apache.log4j.xml.XMLWatchdog.<init>(DOMConfigurator.java:853)
at org.apache.log4j.xml.DOMConfigurator.configureAndWatch(DOMConfigurator.java:584)
at com.eviware.soapui.DefaultSoapUICore.initLog(DefaultSoapUICore.java:492)
at com.eviware.soapui.DefaultSoapUICore.init(DefaultSoapUICore.java:136)
at com.eviware.soapui.DefaultSoapUICore.<init>(DefaultSoapUICore.java:126)
at com.eviware.soapui.DefaultSoapUICore.createDefault(DefaultSoapUICore.java:105)
at com.eviware.soapui.SoapUI.getSettings(SoapUI.java:1699)
at com.eviware.soapui.SoapUI$SoapUIRunner.run(SoapUI.java:792)
at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.access$500(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.security.ProtectionDomain$JavaSecurityAccessImpl.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)
16:57:01,405 INFO [DefaultSoapUICore] Creating new settings at [C:\Users\???????\soapui-settings.xml]
Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.UnsatisfiedLinkError: C:\Users\???????\AppData\Local\Temp\proxy_vole6291820911873225865.dll: Can't find dependent libraries
at java.lang.ClassLoader$NativeLibrary.load(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary0(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(Unknown Source)
at java.lang.Runtime.load0(Unknown Source)
at java.lang.System.load(Unknown Source)
at com.btr.proxy.search.desktop.win.Win32ProxyUtils.<clinit>(Win32ProxyUtils.java:37)
at com.btr.proxy.search.browser.ie.IEProxySearchStrategy.readSettings(IEProxySearchStrategy.java:57)
at com.btr.proxy.search.browser.ie.IEProxySearchStrategy.getProxySelector(IEProxySearchStrategy.java:42)
at com.btr.proxy.search.desktop.win.WinProxySearchStrategy.getProxySelector(WinProxySearchStrategy.java:37)
at com.btr.proxy.search.desktop.DesktopProxySearchStrategy.getProxySelector(DesktopProxySearchStrategy.java:34)
at com.btr.proxy.search.ProxySearch.getProxySelector(ProxySearch.java:193)
at com.eviware.soapui.impl.wsdl.support.http.ProxyUtils.setGlobalProxy(ProxyUtils.java:187)
at com.eviware.soapui.model.propertyexpansion.PropertyExpander.<clinit>(PropertyExpander.java:80)
at com.eviware.soapui.impl.wsdl.support.http.HttpClientSupport.<clinit>(HttpClientSupport.java:73)
at com.eviware.soapui.DefaultSoapUICore.initSettings(DefaultSoapUICore.java:373)
at com.eviware.soapui.DefaultSoapUICore.init(DefaultSoapUICore.java:141)
at com.eviware.soapui.DefaultSoapUICore.<init>(DefaultSoapUICore.java:126)
at com.eviware.soapui.DefaultSoapUICore.createDefault(DefaultSoapUICore.java:105)
at com.eviware.soapui.SoapUI.getSettings(SoapUI.java:1699)
at com.eviware.soapui.SoapUI$SoapUIRunner.run(SoapUI.java:792)
at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.access$500(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.security.ProtectionDomain$JavaSecurityAccessImpl.doIntersectionPrivilege(Unknown Source)
at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)
at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)


can any one help ? 

 

1 REPLY 1
richie
Community Hero

Re: soap ui not open in windows 10

Hey @mahammad,

What version have you installed? The logging from the detail you provided appears to indicate v5.5.0.

Some of the logging appeared to indicate a file couldnt be created properly when you launch. Id double check you have appropriate permissions to install properly into the program files directory.

Later on in the logging it appears to indicate it was finding ????? as your profile name. That surely cant be correct.

There's probably some other problems in there i didnt spot. I'd try removing v5.5.0 and downloading and installing the latest version 5.6.0. and see if that fixes things.

Ta

Rich
if this helped answer the post, could you please mark it as 'solved'? Also if you consider whether the title of your post is relevant? Perhaps if the post is solved, it might make sense to update the Subject header field of the post to something more descriptive? This will help people when searching for problems. Ta
New Here?
Join us and watch the welcome video:
Top Kudoed Authors