cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

"Error getting response" while processing WSS response

Highlighted
Not applicable

"Error getting response" while processing WSS response

While processing a WS-Security response using an Incoming WS-Security Configuration, I get the following in the SoapUI Log:

Wed Jul 23 10:53:17 EDT 2014:INFO:Error getting response for [CustomerLookupServiceServiceSoapBinding.lookupAccount:Request 1]; null

I get no related messages in the Error Log, but I can see the raw response data in the Http Log with an HTTP 200 status. How can I further Debug this?
2 REPLIES 2
Highlighted
Occasional Contributor

Re: "Error getting response" while processing WSS response

Hi etsauer

There exists a thread on this topic in the SoapUI Bugs forum:

http://forum.soapui.org/viewtopic.php?f=13&t=24631&sid=b467693eb971acb0089c4f3cfc306c6d

However, no one from the SoapUI team has responded to the thread yet

FYI, the bug does not occur in SoapUI 4.6.4.
It seems difficult to further debug this issue, since the "error" is logged with severity level "INFO" and nothing is logged anywhere else.

/Christian
Highlighted
Occasional Contributor

Re: "Error getting response" while processing WSS response

I'm getting the same problem. Blank response pane, but HTTP log shows the correct response being received by SoapUI. Error log is empty.

SoapUI team, where are you? This is a serious problem for anyone testing WS-Security stuff...

Thanks

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Top Kudoed Authors