cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Same Topic: Starter page is showing that computer is offline

Highlighted
New Contributor

Same Topic: Starter page is showing that computer is offline

Previous posts indicated this issue was resolved. However, there was an outstanding post from March 2020 with the same issue; it was posted after the issue was resolved. We now have users within our organization with the same issue. They are all connected to the internet, but their SoapUI gives them the 'Hi/not connected' error. And, they are unable to use any of their projects. 

 

It isn't a proxy issue as this has been checked. 

3 REPLIES 3
Highlighted
Community Manager

Hi @myrna_scamp , please let me know if you are using SoapUI OS or ReadyAPI.

 

Also, I found this workaround of uninstalling the software and checking if the fresh install solves the issue.


Sonya Mihaljova
Community and Education Specialist

Learn SmartBear products in a fun and easy way and prove your knowledge!
>>Participate in the TechCorner Challenge today
Highlighted
Community Manager

Hi @myrna_scamp , I see that you replied straight to the automatic notification the Community site sent you regarding my previous reply in the SmartBear Community to you. Please note, that this message you sent will not be posted to the forum.

 

Please let me know if the workaround I suggested helped, thank you.

 


Sonya Mihaljova
Community and Education Specialist

Learn SmartBear products in a fun and easy way and prove your knowledge!
>>Participate in the TechCorner Challenge today
New Contributor

This solution did not work. Can someone please contact the user having the issue? Going back and forth with a forum wastes valuable time, especially when this is holding up someone's ability to complete their work.

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Top Kudoed Authors