cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Load Complete_ Authentication issue while executing script

SOLVED
Contributor

Load Complete_ Authentication issue while executing script

Dear team,

This is a new issue i'm facing for our new platform, where b2c authentication is implemented for a authorized user.

The issue with while replaying the load script the load script return the 400 bad request error when a user attempt to login into system .

Not sure how to overcome from this issue, could someone guide on this please?

 

I've attached snapshot for reference purpose.

 

Many Thanks

_Amit

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Hero

Re: Load Complete_ Authentication issue while executing script

Hi Amit,

 

This means that incorrect request was send to the server. Most probably, request lacks some cookie of other header that contains required identification parameter.

You must examine initially recorded traffic and figure out what response returned data that were used by this failed request. Then you must create a data selector that will extract needed data and insert it into request using data replacer.

https://support.smartbear.com/loadcomplete/docs/testing-with/extracting/index.html

https://support.smartbear.com/loadcomplete/docs/testing-with/data-correlation/index.html

https://support.smartbear.com/loadcomplete/docs/testing-with/parameterizing/index.html

for more details.

 

Regards,
Alex
[Community Expert Group]
____
[Community Expert Group] members are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Postings made by [Community Expert Group] members
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
[Community Expert Group] signature is used with permission by SmartBear Software.
http://smartbear.com/forums/f83/t86934/community-experts/
================================
1 REPLY 1
Community Hero

Re: Load Complete_ Authentication issue while executing script

Hi Amit,

 

This means that incorrect request was send to the server. Most probably, request lacks some cookie of other header that contains required identification parameter.

You must examine initially recorded traffic and figure out what response returned data that were used by this failed request. Then you must create a data selector that will extract needed data and insert it into request using data replacer.

https://support.smartbear.com/loadcomplete/docs/testing-with/extracting/index.html

https://support.smartbear.com/loadcomplete/docs/testing-with/data-correlation/index.html

https://support.smartbear.com/loadcomplete/docs/testing-with/parameterizing/index.html

for more details.

 

Regards,
Alex
[Community Expert Group]
____
[Community Expert Group] members are not employed by SmartBear Software but
are just volunteers who have some experience with the tools by SmartBear Software
and a desire to help others. Postings made by [Community Expert Group] members
may differ from the official policies of SmartBear Software and should be treated
as the own private opinion of their authors and under no circumstances as an
official answer from SmartBear Software.
[Community Expert Group] signature is used with permission by SmartBear Software.
http://smartbear.com/forums/f83/t86934/community-experts/
================================
New Here?
Join us and watch the welcome video:
API Testing Mistake #2
APITestingMistake#2