cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

When Run on Pipeline test step don't take DataSource values

SOLVED
Highlighted
Occasional Contributor

When Run on Pipeline test step don't take DataSource values

Hi Guys

 

I am Working with LoadUI, locally the load test runs Correctly, but When I try in my git project in the test stage always fails, I put some logs with groovy scripts getting this:

 

22:05:07,608 INFO [log] Mail Used: , Name: , Last: , DOB :
22:05:07,608 INFO [log] HTTP status code: 400
Time: 00:01:00 VUs: 10 TPS: 12 Targets: 196 Failures: 196
...
TEST EXECUTION COMPLETED
FINAL RESULTS: Time: 00:01:00 Targets: 200 Failures: 198
 
Looks like data source values were not taken in the request causing the status code 400 , does anyone know what can be causing this issue?
 
Thank you.
 
 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Hi @scruzvx 

 

It seems that the issue is caused by the access to the database when runnign on Pipeline. I think it makes sense to create a support case for further investigation of the issue. You can do it here: https://support.smartbear.com/message/?prod=ReadyAPI


Kirill Zakharov
Customer Care Team

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others.↓↓↓↓↓

View solution in original post

1 REPLY 1

Hi @scruzvx 

 

It seems that the issue is caused by the access to the database when runnign on Pipeline. I think it makes sense to create a support case for further investigation of the issue. You can do it here: https://support.smartbear.com/message/?prod=ReadyAPI


Kirill Zakharov
Customer Care Team

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others.↓↓↓↓↓

View solution in original post

New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements