cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Highlighted
Contributor

Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

I've been having a strange issue with soapui 2.5.
When I load a project in 2.5 that i created and tested with 2.01, it seems to "strip" information from my requests.

As an example, in 2.01 i have a line in the request that reads:
                   

but in 2.5 that line is turned into:

                   

...and my script does not work anymore.

What can I do? I've attached the project file, the two request and an export of my wsdl file.

Regards,

Sebastian
9 REPLIES 9
Highlighted
Super Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Hi Sebastian,

is this with the latest nightly build or the official release?

regards,

/Ole
eviware.com
Highlighted
Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

The Official one.

How do i get the nightly build?
Highlighted
Super Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Hi!

sorry, you can download from http://www.eviware.com/nightly-builds//pro

Let me know!

regards,

/Ole
eviware.com
Highlighted
Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Okay, tried the 2009-01-26 build and something is changed.

                 

becomes

                 





 

                 
Which is invalid (alt-v).

If i manually change it to

                 





 


it's valid, but my service throws a business data validation error (not a schema issue).

If i change it back to:

                 

and save and reload, it reverts to the

                 





 


structure.
Highlighted
Super Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Hi Sebastian,

thanks for checking.. I'll dig into this later today and will get back to you..

sorry for the inconvenience.

regards,

/Ole
eviware.com
Highlighted
Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Cool.
I'll recheck my older bugreports with the new version and make a new bug report if they're still there.

Feel free to catch me on skype chat if you want to ask something
Highlighted
Super Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Hi,

ok.. please try out the latest nightly build and let me know if there is any improvement!

Thanks in advance!

regards,

/Ole
eviware.com
Highlighted
Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Hi Ole,

Thank you !
The http://www.eviware.com/nightly-builds/2 ... oapui-pro/ build seems to fix the issue. It now loads the file as intended
We can close this issue now.

Best regards,

Sebastian
Highlighted
Super Contributor

Re: Version 2.5 does not load a 2.01 project properly

Great, thanks for testing!

Please report any other issues you may encounter, 2.5.1 will be released later this week and we want to get as many fixes as possible into it..

regards!

/Ole
eviware.com
New Here?
Join us and watch the welcome video:
Announcements
Top Kudoed Authors