Ask a Question

Bug in ReadyAPI 2.6

mgroen2
Super Contributor

Bug in ReadyAPI 2.6

Hi,

I found a bug in ReadyAPI 2.6: when invoking the “Get Data” wizard, already entered data in the input field is deleted after the “Get Data” wizard is closed.
In this case the text “Basic” is deleted after get data wizard is closed and I had to type it again to get it working.

It’s illustrated in attached video.

Could this be fixed ASAP? Thanks.

Regards,
Mathijs

3 REPLIES 3
TanyaYatskovska
Community Manager

Re: Bug in ReadyAPI 2.6

Hi @mgroen2,

 

Could you please report this behavior to our Support Team?

http://support.smartbear.com/message/?prod=ReadyAPI

 

They will investigate this issue along with the R&D team.

Thanks in advance!

---------
Tanya Yatskovskaya
SmartBear Community and Education Manager

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️
mgroen2
Super Contributor

Re: Bug in ReadyAPI 2.6

Hi @TanyaYatskovska ,

 

on the provided page, I have multiple options:

 

- type of the request;

- what are you having problems with?

 

Which data do need to be entered?

 

 

TanyaYatskovska
Community Manager

Re: Bug in ReadyAPI 2.6

These are the questions to better describe your request. The following answers sound reasonable to me:

2019-01-22_153626.png

---------
Tanya Yatskovskaya
SmartBear Community and Education Manager

Did my reply answer your question? Give Kudos or Accept it as a Solution to help others. ⬇️⬇️⬇️
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: